Prachtige leerzame Musical-Workshops

Stichting Theaterschool Noord-Holland gaat in April weer prachtige leerzame Musical-Workshops geven. “We gaan leuke liedjes zingen van Disney in de workshop voor kids en tijdens de Spring School Lion King! Ben je daar te oud voor? Ook aan volwassenen is gedacht, in de 18+ workshop gaan we met vlag en wimpel een ode brengen aan het Nederlandse lied. Er is weer van alles te leren!” aldus Marika Lansen, ervaren musicalacteur en docent. De cursusdagen zijn bedoeld voor iedereen die wil leren zingen, of wil zingen, acteren en bewegen, en ook voor wie zijn de eigen zangkunsten wil verbeteren. De leerlingen maken samen met de docent van een musical/muziektheater repertoire een geheel EIGEN verhaal. Dit alles wordt uitgevoerd voor familie, vrienden en belangstellenden op de spectaculaire eindpresentatie dag op 24 juni in de grote zaal van S.C.C. de Oever in Alkmaar/Oudorp.

Disney prinses - Workshop KIDS 7-11 jaar Theaterschool Noord-Holland In de workshop “Er was eens” kiezen kinderen van 7 tot 11 jr hun favoriete Disney song. Zij kiezen als welke prins of prinses zij gaan zingen, acteren en een beetje dansen. De liedjes worden alleen in het Nederlands gezongen. Kinderen die een echte musicalster willen worden kunnen zich aanmelden. De lessen duren 1 uur en worden op zaterdagmiddagen van 22 April t/m 24 juni 2017 gehouden.

Voor de leeftijd 18+ is er de workshop “Met vlag en wimpel”. Met solo’s, duetten en/of meerstemmige nummers leren de cursisten technieken voor monologen, zang en beweging. Vanaf 22 April a.s. wordt er 10 zaterdagmiddagen gedurende 1,5 uur les gegeven. Stembeheersing wordt geleerd en toegepast met een ode aan het Nederlandse lied.

In deze workshop kun je in het Nederlands je eigen verhaal vertellen of een geliefd persoon bezingen met een voor jouw dierbaar lied. Voor wie dat wil kan er ook gewerkt worden met eigen geschreven teksten en composities.

entreekaart Lion King

Ook is er nog een interessante muziektheaterdag op 28 april 2017. Met twee professionele docenten en fragmenten uit Lion King worden spelenderwijs de kneepjes van het zingen, acteren en bewegen bijgebracht in de Spring School. Dit gebeurt in groepsverband onder leiding van musicalacteurs Marika Lansen en Norman van Huut. Er is ook nog een leuke actie. Onder de deelnemers worden voor de live voorstelling van Lion King in het AFAS Circustheater in Scheveningen gratis kaartjes verloot!

De lessen worden in onze eigen leslocatie in Wijkcentrum SCC De oever gegeven. Meer informatie of aanmelden kan via het aanmeldformulier of bel 06-46063034 (Marika).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *