Vrienden van Stichting Theaterschool Noord-Holland

Als u onze theaterschool een warm hart toedraagt, nodigen wij u uit om vrienden te worden van de Stichting Theaterschool Noord-Holland!

Help ons om leuke nieuwe voorstellingen en lokale activiteiten te realiseren. Word vriend, vrijwilliger, donateur of bedrijfsvriend. Vrienden die cultuur een warm hart toedragen, vrienden die bij ons passen en samen met ons zoveel mogelijk onze doelstelling helpen uitdragen.

“Stichting Theaterschool Noord-Holland wil theater bereikbaar maken voor iedereen in de regio rond Alkmaar/Oudorp. Theater maken, met elkaar en voor elkaar, zorgt voor verbinding en plezier.“

U kunt ons steunen door hand en span diensten voor onze activiteiten te verrichten of door een financiële bijdrage te leveren. Daarvoor kunt u onderstaand formulier downloaden en invullen. U mag natuurlijk ook even contact met ons opnemen.

Voor uw vriendendienst doen wij graag iets terug. Denk aan een gezellig samenzijn, korting op een voorstelling naar keuze, of een speciaal arrangement voor onze vrienden. Voor bedrijfsvrienden kan een vermelding van logo en naam op onze publicitaire uitingen tot de mogelijkheden behoren.

Voorop staat dat onze vrienden eraan bijdragen dat de leerlingen van de theaterschool zich kunnen blijven verbeteren in spel, zang en dans. Samen zorgen wij voor cultuur in de regio.

Wilt u vriend worden?

JA, ik word graag vriend

Wij voelen ons gesterkt door de steun van onze vrienden!

AH Oudorp

AH Oudorp

Bewoners initiatief Alkmaar

Bew.Init.Alkmaar

Beauty Salon Evibeau

Beauty Salon Evibeau

Gemeente Alkmaar

Gemeente Alkmaar

 

 

 

 

Riverstudio Alkmaar

Riverstudio Alkmaar

Wijkcentrum De Oever

Wijkcentrum De Oever

 

 

 

 

 

Zangschool Marika Lansen
Quentyn productions

 

Snackhouse LOBO

Snackhouse LOBO

Victoriefonds Alkmaar

Victoriefonds Alkmaar

HVC Warmtenet Alkmaar

HVC Warmtenet Alkmaar

City Coiffeur Wessels

City Coiffeur Wessels

 

 

 

 

Di Fiorentina logo

IJssalon Di Fiorentina